WebSiteTemplate.org
Velkommen > Operation > Apparaturtyper > Orthofix®
 
 
 

Orthofix®

Orthofix-udstyrOrthofix-udstyr kendetegnes ved, at de enkelte produkter er fremstillet til et/få formål. Flere dele af apparaturtyperne kan kombineres, så man opnår en større frihedsgrad i anvendelsen.

Vi anvender ofte Orthofix unilaterale fiksator til fiksering af midtskaftsbrud og åbne brud på børn, hvor vækstskiverne stadig er aktive.

Ved knogleforlængelser på lårbenet på børn anvender vi også Orthofix unilaterale fiksatorer. Her kan anvendes to typer, og oftest anvender vi ovenstående model. Hvis vi skal lave knogletransport, kan nedenstående model anvendes.

Knogletransport med Orthofix

 

Orthofix' hybridsystemOrthofix har også et hybridsystem, hvor de kombinerer wirefikseringen fra Ilizarov-apparaturet og halvpindfikseringen fra Orthofix.

Fordelen er, at man kombinerer de to fordele fra de to systemer i et.

Ved forlængelse på knogler i mellemhånden og mellemfoden anvender vi Orthofix minifixator M100. Den er i princippet som de store, men alt er bare mindre.

Orthofix på mellemhånden

Forlængelsen foregår ved at skrue på en umbrachoskrue i enden af fiksatoren, hvorved en "slæde" glider langs skinnen og fører de to knogleender fra hinanden.