WebSiteTemplate.org
Velkommen > Efter operationen > Fysioterapi
 
 
 

Fysioterapi

Træning og udstrækning - og dermed den fysioterapeutiske træning er den eneste vej til et godt resultat i forbindelse knogle og benforlængelser.
Det kan ikke siges tit nok hvor vigtigt det er at lave øvelserne. I forbindelse med benforlængelser er det specielt udstrækningsøvelserne der skal arbejdes med, ofte er det stramheden i bløddelene der er bestemmende for hvor langt vi kan nå, og dermed patientens indsats i forbindelse med udstrækningsøvelserne.
Det er et stort arbejde, der kan være hårdt under forlængelsesfasen og som kræver man er vedholdende, hvis man slækker på træningen/udstrækningsøvelserne viser det sig lynhurtigt og skaden er sket, den manglende bevægevne er næsten umulig at indhente igen.

Den fysioterapi der foregår under forløbet går under kategorien specialiseret fysioterapeutisk træning.
Vi lader patienterne træne i fysioterapien 3 gange om ugen, det er ikke nok for at vedligeholde bevægligheden specielt under forlængelsesprocessen og patienten og dennes pårørende forventes at træne hjemme. Hjemmetræningen skulle gerne være der man ligger den store indsats, hvor træningen hos fysioterapien er for at korrigere og trimme træningen / udstrækningen. Det er vigtigt at få godt styr på de øvelser og de rutiner man lærer hos Fysioterapien for at kunne træne optimalt hjemme.

Udstræk og træn som var det et fuldtidsjob, det kan ikke siges hyppigt nok!!!!